Äänimaljahoito ja sointukylpy

Click here to add your own text

Äänimaljahoidot

Äänimaljahoito ja sointukylpy ovat kokonaisvaltaisesti rentouttavia hoitomuotoja. Hoitavien soittimien äänivärähtely kulkee kehossa ja avaa kehon tukoksia kuten kireitä lihaksia ja tehostaa kehon nestekiertoa ja verenkiertoa. Äänimalja syvärentoutuksen voi tehdä myös ulkona tai yhdistää sen muuhun luonnossa tehtävään toimintaan. Samalla luonto hoitaa ja parantaa.

Sointukylvyssä eli äänimalja ryhmärentoutuksessa käytetään äänimaljojen lisäksi gongia, sadekeppiä, tingshaa ja koshia. Sointukylpy voidaan tehdä myös ulkona nauttien samalla luonnon tarjoamista äänistä, tuoksuista ja maisemasta.

Äänimaljahoito, äänimaljahieronta tai äänimaljarentoutus, millä nimellä tätä yhdelle tai kahdelle tehtävää syvärentouttavaa hetkeä halutaankaan kutsua, on kokemisen arvoinen äänimatka omaan kehoon ja ajatuksiin. Tämä rentouttava hoito tehdään hoitopöydällä lämpimästi viltillä peiteltynä, selin- ja päin makuulla. Keholla ja aurassa soitetaan maljoja kehon energiakeskusten mukaisesti. Hoidon aikana voit vain nauttia soittimien äänistä ja värähtelystä, antaa ajatuksen vaellella tai antaa unen tulla.

Äänimaljahoito 60 min. 69€ yksilöhoitona ja 84€ parihoitona

Sointukylpy ryhmälle 60 min. 23€/ henkilö (vähintään 4 henkilöä, sitä pienemmälle ryhmälle 90€).

Jos sinulla on jo porukka kasassa, voit varata teille oman sointukylvyn haluamaanne ajankohtaan. Voit myös toivoa tuokiolle jotain teemaa. Sointukylpy on mahdollista järjestää myös asiakkaan tiloissa. Silloin hinta määräytyy ohjelman ja matkan mukaan.