Katrikan rentoutus ™

Rentoutusta hypnoositekniikalla. Irrottaudut stressistä, kiireestä, suorittamisesta ja unettomuudesta. Rentoutus auttaa myös irroittautumaan riippuvuudesta.

Rentoutushoidon hyödyt

✅ Pystyt keskittymään paremmin. Osaat erottaa olennaisen, ja saat enemmän aikaiseksi. Pystyt erottamaan työn ja vapaa-ajan. Huomaat että olosi on parempi ja elämä hymyilevämpi. Saat levättyä tarpeeksi. Sinun on helpompi päästä tavoitteeseesi, olipa se sitten kunnon kohottaminen, tupakoinnin lopettaminen tai myönteisempi ajattelutapa. Palvelu löytyy ihan läheltä. Hetken voi toteuttaa yhdistettynä muihin palveluihin ja sen voi toteuttaa myös luonnossa.

✅ Voit varata ajan sähköisesti 24/7 vello.fi/katrikka Voit valita kuinka monta kertaa haluat käydä. Pitkiin sopimuksiin ei tarvitse sitoutua. Voit valita yksilökäynnin, tai osallistua ryhmärentoutuksiin.

✅ Rentoutuksen voit ottaa vastaan sinulle mieluisassa asennossa. Kuulet sinulle laaditun rentoutuksen ja suggestiot. Taustalla voi soida hiljainen musiikki, soida äänimaljat tai kuulua luonnon ääniä. Aluksi voi olla rentoutumista helpottavia liikkeitä.

✅ Referenssit Asiakkaana MHY Savotta, Sydänyhdistys, yksityishenkilöitä, Pielaveden kansalaisopisto, Tyhy-ryhmiä.

✅ Katrikan rentoutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat kokeilla rentoutushoitoa, tai jos olet jo kokeillut rentoutusta ja kokenut sen hyödylliseksi. Jos epäilet hoidon sopivuutta, keskustele siitä hoitavan lääkärisikanssa.

✅ Katrikan rentoutus on turvallinen valinta. Et sitoudu pitkäksi aikaa, olet mukana vain sen ajan mitä koet tarvitsevasi.

Rentoutushoitojen hinnoittelu

Mentaalivalmennus/ syvärentoutus. Yksilöllisen rentoutushetken hinta on 80€, tai voit osallistua ryhmärentoutukseen 25€/krt.  Saat jaksamista, lepoa, omaa aikaa, sekä positiivista nostetta elämääsi!

Sisältö ja toimitusehdot Rentoutushetki. Yksilöllinen rentoutus, lyhyt keskustelu tuntemuksista ja toiveista. Ryhmärentoutus, lyhyt yhteinen keskustelu tuntemuksista ja toiveista. Lisämaksusta muut Katrikan palvelut.

Koulutus Rentoutusvalmentaja SHL, Hypnoosivalmentaja SHL, Mentaalivalmentaja SHL

PERUUTUKSET; Ethän tule hoitoon kipeänä. Sairastuessa perutaan hoito, ja vaihdetaan parempaan ajankohtaan.

Usein kysytyt kysymykset

Kysymys 1 Jos nukahdan? Nuku vaan. Kehosi ja mielesi ottaa rentoutuksen vastaan.

Kysymys 2 Voiko rentouksen tai hypnoosin keskeyttää? Kyllä. Voit keskeyttää milloin vain. Olet koko ajan tietoinen ajasta ja paikasta.

Kysymys 3 Mitä rentouksen aikana tapahtuu? Rentoutuminen palauttaa kehoa ja mieltä. Kehoon erittyy endorfiinia, kehon omaa mielihyvähormonia, joka tuottaa hyvää oloa ja lievittää myös kiputiloja.

Takuu Sinulla on tyytyväisyystakuu. Voit kokeilla Katrikan ryhmärentoutusta ja katsoa sopiiko se sinulle. Jos et pidä siitä niin voit pyytää rahasi takaisin ja palautamme ne täysimääräisenä.

Ota yhteyttä! Kerro mihin tarvitset apua, tai haluatko vain oman hetken hyvinvoinnin edistämiseksi. Katrikka. yhteyshenkilö Katja Pääkkö, www.katrikka.fi, 050 3259380, katrikka19@gmail.com, Puistotie 11, 72400 Pielavesi.