Turvehoidot

KOE TURVEHOIDON HYVÄÄ TEKEVÄT VAIKUTUKSET!

Turvehoidot sopivat niin miehille, kuin naisillekin. Turvehoito on rentouttava ja miellyttävä hetki arjen kiireissä. Se on empeä hoitomuoto erilaisiin kipuihin ja vaivoihin, sillä lämpö, turve ja hieronta yhdessä rentouttavat lihaksia.

Turvehaudehoidossa turve lämmitetään 40 asteiseksi. Turve sisältää fulvo- ja humushappoja, sekä useita hyödyllisisä hivenaineita. Hoitoturve on kasviperäinen tuote, joka sisältää vapaita estrogeeneja. Turvehoidoilla hoidetaan kuukautisvaivoja, vaihdevuosivaivoja ja eturauhasvaivoja. Turvehoito on myös lempeä hoitomuoto erilaisiin kipuihin ja vaivoihin. Turvehoito lievittää tulehduksia. Apua on saatu ”hiirikäsiin”, nivelrikkoon, niska- ja hartiaseudun lihaksien ja selän kipuihin.

Turvehoito aktivoi aineenvaihduntaa, pehmentää, kuorii ja puhdistaa ihoa. Turvehoito ja edistää laihtumista ja vähentää selluliittia. Turve on antiseptisena apua iho-ongelmien hoidossa. Turpeella voidaan lieventää ihottuman, atopian, psoriasiksen, aknen, hiuspohjan, säärihaavojen ja vaippaihottuman aiheuttamia ongelmia.

Hoitoturvetta käytetään yli 100 vaivaan, muun muassa stressin hoitoon, unettomuuteen, lihassärkyyn, nivelvaivoihin, reumaattisiin kipuihin, turvotukseen ja verenkiertohäiriöihin. Turvehoidoissa käytetään luonnollista tutkittua ja huippulaatuista 100% Lehtosuon hoitoturvetta Ähtäristä. Lue lisää turpeen hyvistä ominaisuuksista https://peatcare.com/blogs/turveblogi/turvehoito

Turvehoidot tehdään hoitopöydällä.Lämpö ja turve rentouttavat lihaksia.

Se hetki kun lopulta löysin turvehoitojen tuoman vapaan tunteen. Love at first try!

Palvelut

Turvehoito: hartiat + selkä + jalat + kasvot / kesto n. 120 min. 115€

Kehoa ja mieltä rentouttava turvehoito, jossa hoidetaan selkä, hartiat ja jalat lämpimällä turvehauteella. Hartioille, selkään, reisille ja pohkeille levitetään noin 40 asteinen turve. Turpeen vaikutusta tehostetaan kelmulla ja turvelämpöhauteilla. Turpeen vaikuttaessa hierotaan pää ja kädet. Turve poistetaan kosteilla lämpimillä pyyhkeillä. Selän alueelle ja jaloille tehdään pintaverenkiertoa tehostava hieronta imukupeilla ja Aaltosen tekniikalla. Hieronta avaa nikamalukkoja ja suoristaa lantion vinoumia. Hoito helpottaa takareisien ja pohkeiden kireyksiä. Hierontaan käytetään rentouttavaa öljyä. Kasvot puhdistetaan turve- tai villiyrttikasvovedellä. Kasvoille levitetään turvotusta poistava, ihoa hellivä turvenaamio. Naamion vaikuttaessa hierotaan etureidet. Naamio poistetaan lämpimällä kostealla pyyhkeellä ja ihon pintaverenkiertoa parantavalla pesulapulla, jonka jälkeen tehdään lempeä kasvohieronta. Hoidossa käytetään aromaattista- tai villiyrttiöljyä.

Turvehoito: hartiat + selkä + jalat / kesto n. 80 min. 81€

Kehoa ja mieltä rentouttava turvehoito, jossa hoidetaan selkä, hartiat ja jalat lämpimällä turvehauteella. Hartioille, selkään, reisille ja pohkeille levitetään noin 40 asteinen turve. Turpeen vaikutusta tehostetaan kelmulla ja turvelämpöhauteilla. Turpeen vaikuttaessa hierotaan pää ja kädet. Turve poistetaan kosteilla lämpimillä pyyhkeillä. Selän alueelle ja jaloille tehdään pintaverenkiertoa tehostava hieronta imukupeilla ja Aaltosen tekniikalla. Hieronta avaa nikamalukkoja ja suoristaa lantion vinoumia. Hoito helpottaa takareisien ja pohkeiden kireyksiä. Hierontaan käytetään rentouttavaa öljyä.

Turvehoito: hartiat + selkä / kesto n. 60 min. 69€

Kehoa ja mieltä rentouttava turvehoito, jossa hoidetaan selkä ja hartiat lämpimällä turvehauteella. Hartioille ja selkään levitetään noin 40 asteinen turve. Turpeen vaikutusta tehostetaan kelmulla ja turvelämpöhauteilla. Turpeen vaikuttaessa hierotaan pää ja kädet. Turve poistetaan kosteilla lämpimillä pyyhkeillä. Selän alueelle tehdään pintaverenkiertoa tehostava hieronta imukupeilla ja Aaltosen tekniikalla. Hieronta avaa nika-malukkoja ja suoristaa lantion vinoumia. Hierontaan käytetään rentouttavaa öljyä.

Turvehoito – Jalat / kesto n. 45 min. 58€

Hoito väsyneille, levottomille, kipeille ja kramppaaville jaloille. Turve sisältää mm. magnesiumia, joka helpottaa lihaskramppeja. Turpeen sisältämät ainesosat imeytyvät tehokkaasti ja vaikuttavat positiivisesti koko kehoon. Turve sivellään sääristä polven yläpuolelle saakka ja suojataan kelmulla. Jalkaterille levitetään lämmitetyt turvepussit ja turvelampöhauteet. Haude lämmittää ja pehmentää lihaksia ennen rentouttavaa hierontaa. Vaikutusaika 30 minuuttia. Turve poistetaan lämpimällä kostealla pyyhkeellä. Iho kuoritaan villiyrttisuolakuorinnalla ja hierotaan kosteusvoiteella.

Turvehoito: kasvot / kesto n. 30 min. 40€

Kasvot puhdistetaan turve- tai villiyrttikasvovedellä. Kasvoille levitetään turvotusta poistava, ihoa hellivä turvenaamio. Vaikutusaika 15 minuuttia. Naamion vaikuttaessa hierotaan pään alue. Naamio poistetaan lämpimällä kostealla pyyhkeellä ja ihon pintaverenkiertoa parantavalla pesulapulla, jonka jälkeen tehdään lempeä kasvohieronta. Hoidossa käytetään aromaattista- tai villiyrttiöljyä.

Turvehoito: kädet / kesto n. 30 min. 40€

Hoito hemmottelua kaipaaville tai kuiville käsille. Turpeen sisältämät ainesosat imeytyvät tehokkaasti ja vaikuttavat positiivisesti koko kehoon. Turve sivellään kämmenten alueelle ja suojataan muovilla, joka tehostaa hoidon vaikutusta. Kädet asetetaan turvelampöhauteen sisään. Haude lämmittää ja pehmentää lihaksia ennen rentouttavaa hierontaa. Vaikutusaika 15 minuuttia. Turve poistetaan lämpimällä kostealla pyyhkeellä ja hierotaan kosteusvoiteella. Haluttaessa kädet kuoritaan villiyrttisuolakuorinnalla.

Kuivakuppaus

Liuku- ja /tai pistekuppaus 75€/ 60min. ja 97€/ 90min.

n. 15 min. /alue turvehoidon yhteydessä (esim. takareidet tai alaselkä)

Turvehoidon yhteydessä tai erillisenä hoitona, on saatavana liuku- ja/tai pistekuppausta. Erikseen tehtävänä hoitona, lihas lämmitetään ensin noin 40 asteisella turvehaudepakkauksella ja tarvittaessa hierotaan Aaltosen tekniikalla. Lihaksen lämmittelyn jälkeen yhden alueen kuppaus kestää noin 15 minuuttia.

Imukuppeja käytetään lihashuoltoon ja palautumiseen, lihasjännitysten laukaisuun, kehon nestekierron parantamiseen, kipupisteiden käsittelyyn, verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen, hemmotteluun ja rentoutumiseen. Hoitoon käytetään silikonikuppeja.

Kuivakuppaushoidon esteitä ovat: vaikea sydänsairaus, verenvuototauti, anemia, verenohennuslääkkeet, raskaus, diabetes, syöpä, akuutit vammat ja avohaavat, ohentunut iho tai heikko terveydentila tai erittäin karvainen iho. Alle 3-vuotiaille lapsille hoitoa ei tehdä.

Turvehoitoa ja kuivakuppausta on saatavilla ympäri vuoden. Tule sellaisena, kun olet. Hoitohetki on sinua varten.

Turvehoito ja imukuppihieronta kiihdyttävät aineenvaihduntaa.
Kuivakuppaus ja ja turvehoidot tehostavat ja täydentävät toistensa vaikutuksia. Kuivakuppaus auttaa lihasten ja lihaskalvojen jännityksiin. Se voi myös nopeuttaa vammojen paranemista. Turve sisältää bioaktiivisia ainesosia, yrttien ja kasvien jäänteitä, joiden kerrotaan vaikuttavan tehokkaasti turvehauteiden ja lämmön kautta. Turve hoitaa myös ihoa, se voi tuoda helpotusta tulehduksiin, urheiluvammoihin, nivelsärkyihin, hiuspohjaan, selluliittiin, vaihdevuosioireisiin, iho-ongelmiin, lihasjumeihin, rasitusvammoihin ja jopa ummetukseen.

Imukuppien alipaine tehostaa turvehoitoa. Liukukuppaus on vanhan kansan hoitomuoto. Liukukuppaus tehostaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Se poistaa tehokkaasti lihasjännitystä sekä nesteitä. Liukukuppausta käytetään selluliitin hoidossa ja sen kerrotaan kiinteyttävän ihoa.

Lue lisää kuivakuppauksesta

Turvehoidon rajoitukset: hartsiallergia (pihka).

Paikallishoidot sopivat raskauden aikana ja sydän- ja verenpainetautia sairastavalle, mutta kokovartaloturvehoitoa ei suositella. Kysy lääkäriltäsi hoidon sopivuutta, mikäli olet sairastanut aivoinfarktin tai sinulla on syöpä tai sydänsairaus.

Rentouttava ja miellyttävä hetki arjen kiireissä