Tarinamme

Luonnosta rakkaudella

Olemme heränneet arvostamaan luontokokemuksia ja luonnon raaka-aineita. Luonnossa liikkumisen ja luonnon antimien hyödyntämisen taidot eivät ole enää niin itsestään selvyyksiä kuin aikaisemmin. Tietämys luonnosta löytyvästä ravinnosta, kuten Villiyrtit, on katoavaa. Isovanhempien ikäiset taidon vielä hallitsivat. Tuoreus, terveellisyys, edullisuus, omavaraisuus. Mitä kaikkea hyvää niissä onkaan. Tule mukaan oppimaan, miten monipuolisesti läheltä löytyviä aineksia voi ottaa osaksi jokaiseen päivään.

Katrikka on luonnontuotealan toimija, jonka retki sai alkunsa Luonnontuotealan opintojen myötä. Katrikka markkinoi keruutuotteita ja valmistaa tuotteita luonnonantimista. Valikoimassa on erilaisia hyvänolon hoitoja ja palvelupaketteja. Villiyrttiretkillä tutustutaan luonnosta löytyviin syötäviin kasveihin ja valmistetaan niistä ateria. Perheille on tarjolla Metsänväki-teemalla tapahtumia. Aikuisille on omia voimaannuttavia hetkiä tuotteineen. Metsässä on mahdollisuus patikoida opastetusti ja tutkia matkalla luonnonihmeitä.
Lähtökohtana palvelun ja tuotteen suunnittelulle on ottaa huomioon kestävän kehityksen tavoitteet. Keruutuotteet poimitaan Pielavedeltä ja Kiuruvedeltä. Palvelun suunnittelussa ja toteutuksessa hyödynnetään yhteistyökumppaneiden osaamista. Lisäarvon tuottaminen asiakkaalle, eli odotusten lisäksi koettu hyöty liittyy luontokohteessa pitkälti myös säähän. Palvelut perustuvat lähellä tarjottuna palveluna hyvän tuottamiseen, niin henkisesti kuin fyysisesti.